• Het Inkijkmuseum
    Het kleinste en toch grootste kunstmuseum van Nederland

Een culturele overnachting in hostel ‘Bed & Paintings’

Bijzonder overnachten tijdens uw bezoek aan of doortocht door de stad? Boek dan een plekje bij ‘Bed & Paintings’, het hostel in Eindhoven van het Inkijkmuseum. U verblijft in een kamer die is uitgedost met diverse kunstwerken uit de Show Your Hope-expositie. Zo beleeft u een goede nachtrust en een unieke, culturele ervaring.

Slapen tussen de schilderijen

Het Inkijkmuseum is de publieke opslagplaats van mobiele, mondiale expositie Show Your Hope. Dat maakt een nachtje slapen in de bijbehorende bed and breakfast een zeer bijzondere overnachting. Veel van de kunstwerken uit de tentoonstelling zijn namelijk uitgestald in de kamers van het hostel: luxe woonunits voor 2 personen van 20 m², te huur voor een schappelijke prijs. Wie zal er nu niet heerlijk slapen in zo’n unieke, artistieke aankleding?

Dat is bovendien niet het enige speciale aspect van de B&B. Vanuit het museum heeft u uitzicht op de stadstuin en de Effenaar. Het Inkijkmuseum is namelijk centraal gelegen op slechts 500 meter van het centraal station. Makkelijk als u van of naar het vliegveld reist. Zo snuift u voordat uw reis begint of nadat deze eindigt nog een beetje extra cultuur op!

Een stukje comfort en ontspanning

Natuurlijk vindt u in uw kamer meer dan schilderijen alleen. Elke kamer is een privékamer met eigen douche, toilet en een klein keukentje. Naast de woonunits is ook de museumkamer zo nu en dan af te huren voor een overnachting – informeer hiervoor gerust naar de mogelijkheden. Er hangt overal een informele, ontspannen sfeer en de service is zeer persoonlijk. Let wel: de bed & breakfast heet niet voor niets ‘Bed & Paintings’ – er wordt geen ontbijt geserveerd. Voor de rest zal het u niet aan comfort ontbreken! En dat alles tegen een fijne prijs, in hartje Eindhoven.

Reserveer uw kamer in deze bijzondere B&B heel eenvoudig via AirBnB of Hostelworld. Met vragen kunt u terecht bij 085-8886484 of het online contactformulier. Uw host helpt u graag verder.

Meer weten of reserveren?

Laat een bericht achter via het contactformulier!

© Inkijkmuseum. Alle rechten voorbehouden.